Το 1953 ο Ευστάθιος Κέφος ξεκινάει στο Μαραθώνα Αττικής την πρώτη βιοτεχνία στη περιοχή, χειροποίητων μεταλλικών παραδοσιακών κατασκευών και εφαρμογών σε γεωργικά μηχανήματα - εργαλεία και ειδικεύεται στις οικοδομικές κατασκευές.
Έως το 1973 επεκτείνει τις δραστηριότητες σε όλη την Αττική όπου ποιότητα,συνέπεια και η τεχνογνωσία τον καταξίωσε ως επαγγελματία στο κλάδο και ως όνομα.

Το 1974 μεταφέρει την έδρα του στη Νέα Μάκρη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και προσθέτει στις δραστηριότητες της εταιρείας και γενικό εμπόριο σιδήρου, μορφοσίδηρου,εξαρτήματα αυτών,υδραυλικά,οικοδομικά υλικά,χρώματα,βιομηχανικά εργαλεία,βίδες,και ξυλουργικά, με την επωνυμία ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε ΚΕΦΟΣ.

Το 1983 με την είσοδο της πρώτης γενιάς μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Γ ΚΕΦΟΣ&ΣΙΑ Ο.Ε,όπου επεκτείνετε στις εισαγωγές,στο εμπόριο αρχιτεκτονικών προφίλ αλουμινίου,κάνοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρείες όπως EΤΕΜ,
ΠΡΟΦΙΛ AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,GROUPAL,ALCOGROUP,ΠΡΟΦΙΣΩΛ,ΣΙΔΜΑ,ΣΙΔΕΝΟΡ,ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ,ARKXON αλλά και συγκρότημα παράγωγης διαμόρφωσης και κοπής προϊόντων χάλυβα όπου εξακολουθεί να διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Το 2006 ερχόμενη και η δεύτερη γενιά έχοντας πλέον την εμπειρία και την τεχνογνωσία,συνεχίζει να καινοτομεί,να βελτιώνετε και να ελίσσεται στις προκλήσεις του μέλλοντος με νέα προϊόντα νέες συνεργασίες με εταιρείες καταξιωμένες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό CISA,NORTON,IRWIN,INGCO,YATO,FISCHER,WEBER,DOUROSTIK,CIESSE,SECURITY, INOXMARE,SPIT,KNIPEX,NIRLAT,DORCAS,BELLOTA,SIKA,KNAUF,RIGIPS,RAVAGO, THRAKON,VITEX,VECHO,ΧΡΩΤΕΧ και πολλές άλλες, με νέα προϊόντα ξηράς δόμησης, ενεργειακές εστίες,οικολογικά χρώματα,ενεργειακά αλουμίνια,με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη ζωή.

Σήμερα (70) χρόνια μετά,το όραμα του ιδρυτή γίνετε πραγματικότητα,(ΠΟΛΥΚΑΤΆΣΤΗΜΑ kefos.gr) δίνοντας αξιοπιστία στα προϊόντα,σεβασμό και εμπιστοσύνη στους πελάτες της,που την έχουν καθιέρωση σε κορυφαία θέση στη ελληνική αγορά.

Ποιοί είμαστε

 
  Επικοινωνία (χάρτης)
31o χλμ. Λ.Μαραθώνος
Αγία Μαρίνα - 19005 Νέα Μάκρη
Τηλ: 2294096450 - 2294095450
Fax: 2294099416
info@kefos.gr
kefos.gr
Ποιοί είμαστε
Τρόποι παραγγελίας
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
kefos e-shop
Όροι χρήσης
Σχετικά με τα cookies
Δημιουργία λογαριασμού
Χρήσιμα
Συχνές ερωτήσεις
Ασφάλεια συναλλαγών
Eπιστροφή προϊόντων
Τεχνική υποστήριξη
Κατηγορίες
Εργαλεία
Δόμηση
Αλουμίνια
Αναλώσιμα

Βίδες
Βιομηχανικά
Ναυτιλιακά
Σίδερα© 2024 www.kefos.gr All rights reserved. Powered by adwapps

Newsletters

24 ώρες παράδοση

Eίσοδος

Eνημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής από εδώ


12 3 6 9
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες.
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες τις προσφορές και τα καινούργια προϊόντα μας!
   Ποιοί είμαστε
   Τρόποι παραγγελίας
   Τρόποι αποστολής
   Τρόποι πληρωμής
   Όροι χρήσης
Τηλεφωνική Υποστήριξη
2294095450
Προϊόντα

Επιλογές


   Εργαλεία
   Δόμηση
   Αλουμίνια
   Αναλώσιμα
   Βίδες
   Βιομηχανικά
   Ναυτιλιακά
   Σίδερα
submit
τεμ. / 0,00 €